Aurinkosillan henkilöstö

Aurinkosilta logo

Kannattelevia kohtaamisia elämän ylä- ja alamäkiin

Aurinkosillan henkilöstö koostuu koulutetuista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Aurinkosillan henkilöstö on muodostettu moniammatilliseksi, jotta asiakkaalle pystytään tarjoamaan kattava ja tarpeenmukainen tietotaito tilanteesta tai haastekentästä riippumatta. Ammatillisuus ja tietotaito ei kuitenkaan yksistään hyödytä asiakasta, mikäli sitä ei saada valjastettua asiakkaan käyttöön asiakasläheisen ja turvallisen kohtaamisen kautta. Henkilöstö onkin sitoutunut kohtamaan jokaisen asiakkaan Aurinkosillan arvojen mukaisesti – kunnioittavasti, tuomitsematta, asiakaskeskeisesti ja yksilöllisesti.

Alla voit tutustua Aurinkosillan palveluita tuottavaan henkilöstöön ja heidän erityisosaamiseensa.

Merja Isomäki - Aurinkosilta

Merja Isomäki

toimitusjohtaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja. Lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Olen työskennellyt koko työurani sosiaali- ja terveysalalla eri ikäisten ja erilaisten ihmisten parissa. Pisimmän aikani tein töitä lastensuojelussa eri laitoksissa niin perhetyössä kuin jälkihuollossa, minkä jälkeen työskentelin erikoissairaanhoidossa päihdesairaanhoitajana. Olen aina kokenut tärkeäksi olla läsnä erilaisille ja eri taustoista tuleville ihmisille niin työssä kun vapaa-aikana. Kohdatessani ihmisiä alkoi minussa kytemään haave perustaa oma kuntoutusyksikkö. Sattumien kautta aloin yrittäjäksi 2019 tehden Kelan nuorten ammatillista kuntoutusta Nuotti-valmennusta. Tästä työstä nuorten kanssa pidän erityisen paljon, enkä sitä varmaan koskaan tule jättämään. Nuorten kanssa työskennellessä vahvistui ajatukseni ja ryhdyin tuumasta toimeen kohti kuntoutusyksikön perustamista.

Valtteri Rantanen - Aurinkosilta

Jan von Wricz Rekowski

toiminnanjohtaja

Aurinkosillalla teen töitä sen eteen, että arki on toimivaa, jonka lisäksi olen mukana kehittämässä yritystä kohti tulevaisuutta. Tavoitteeni on, että työntekijät pystyvät ja saavat keskittyä täysillä tärkeään asiakastyöhön! Minuun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä.

jan.rekowski@aurinkosilta.com
+358 40 655 9902

Aurinkosillan hoito-, valmennus- ja koulutushenkilöt

Pirkanmaa
Kanta-Häme
Etelä-Pohjanmaa
Aurinkosilta - Iina

Iina

sosionomi

Palvelut

Moi! Olen Iina, koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Aiempi työkokemukseni painottuu suurelta osin lastensuojelun erityistason sijaishuoltoon sekä peruskoulun vaativaa erityistä tukea tarjoavaan pienryhmäopetukseen. Huomaan hakeutuvani työkentällä aina nuorten pariin ja koenkin sen vahvasti omana juttunani. Parasta työssäni on, kun pystyn kohtaamaan ihmisen kiireettä. Tätä pystyn Aurinkosillassa toteuttamaan, ja sen vuoksi täällä työskentely onkin tuntunut ihanalta!

Vahvuutenani koen kyvyn rakentaa voimauttavia vuorovaikutussuhteita asiakkaiden kanssa, minua saat tulla tapaamaan juuri sellaisena kuin olet ja juuri sen hetkistä fiiliksiä tai ajatuksia peittelemättä. Pyrin siihen, että jokaisella tapaamisella keskityttäisiin asiakkaalle merkityksellisiin asioihin ja käynniltä voisi lähteä hyvällä mielellä.

iina.paananen@aurinkosilta.com
+358 40 585 8832

Aurinkosilta - Heini

Heini

sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Heini, Sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja.

Olen lämmin, iloinen myötäeläjä jolle työssä parasta on se, kun saan todistaa ihmisten löytävän sisäisiä voimavarojaan ja kokevan onnistumisen elämyksiä. Minulla on monipuolinen tausta erilaisissa sosiaalialan tehtävissä mm. lastensuojelun ja perheohjauksen parissa. Nepsyasiat ovat erityisesti sydäntä lähellä!

Aurinkosillassa tehtävä työ on minulle tärkeää ja antoisaa erityisesti siksi, kun se perustuu aitoon inhimilliseen kohtaamiseen. Tavoitteeni on, että koet voivasi olla oma itsesi tapaamisellamme.

heini.kyykka.tmi@gmail.com
+358 44 984 6759

Aurinkosilta - Irkka

Irkka

sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Palvelut

Heippa! Olen Irkka, psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Minulla on kattava työkokemus nuorten ja nuorten aikuisten parista niin lastensuojelun kuin opiskelijaterveydenhuollonkin kentältä. Arvostan rentoja aitoja kohtaamisia ja näitä nuorekkaissa työympäristöissä onkin aina riittänyt. Tämä lienee myös se päällimmäinen syy, miksi olen viihtynyt työssäni Aurinkosillalla. Toivon, että tulet vastaanotolleni avoimin mielin ja omana itsenäsi. Kuulen ja kuuntelen asiasi, tilanteeseen sopivaa huumoria unohtamatta.

Aurinkosilta - Jenna

Jenna

kuntoutuksen ohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Olen lempeä, kuunteleva ja kannustava, liikuntaa ja musiikkia rakastava kuntoutusoptimisti, jolle asiakaskohtaamiset ovat työn suola. Ajattelen että hyvinvointi rakentuu toiminnallisen arjen kautta. Pienetkin onnistumiset ovat tärkeitä ja rakentavat pienistä puroista virtaavaa ja eloisaa jokea.

Mielestäni onnistunut kohtaaminen nuoren kanssa koostuu tasavertaisuuden ja kuulluksi tulemisen kokemuksesta, oivalluksista, kannustamisesta sekä vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden löytymisestä. Työotteeltani olen hyvinkin ratkaisukeskeinen, eli ajattelen että vastaukset löytyvät ihmisestä itsestään, joskus tarvitaan vain pientä opastusta viitoittamaan tietä omaa polkua kohti.
Koulutukseltani olen kuntoutuksen ohjaaja (AMK) ja humanistisen tieteen kandidaatti. Työkokemusta minulta nuorten parista minulta löytyy mm. psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, aikuissosiaalityöstä, hanketyöstä sekä vapaaehtoistyöstä.

Mennään unelmia ja tavoitteita kohti yhdessä!

nuottivalmennussalo@gmail.com
+358 45 803 0420

Aurinkosilta - Johanna

Johanna

sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja Johanna Hellekoski, kaikesta ihmisiin liittyvästä innostuva elämän oppija. Olen erikoistunut hankaliin elämäntilanteisiin ja mielenoikkuihin sekä elämiseen neurokirjon ominaisuuksien kanssa. Olen tähän ikään mennessä opiskellut riittävästi voidakseni selittää yksinkertaisesti monimutkaisia asioita, kuitenkaan yksinkertaistamatta niitä liikaa. Vastaanotollani piirrän ja havainnollistan asioita varmistaakseni yhteisen ymmärryksen asiakkaan kanssa. Kuvien piirtelyn lisäksi pidän useimmista sanoista. Pidän työssäni sanasta ”opastaa”, eli kertoa asiakkaalle eri vaihtoehtoja. Vältän ”neuvomista”, vaikka olen ehtinyt neuvolan terveydenhoitajanakin toimia. Pidän myös sanasta ”valmentaa” ja sillä tarkoitan osuvia kysymyksiä, joilla voin auttaa asiakasta hahmottamaan omaa tilannettaan ja itseään.

Ajattelen olevani hyvin vahva ja kokenut kestämään erilaisia tunteenpurkauksia. Minulle saa valittaa ja kiukutella kunhan ei säikytä työkaveriani. Teen nimittäin usein töitä eläinavustajakoiran kanssa. Nimestään huolimatta suomenlapinkoira Höpinä osaa hyvin kuunnella ja myötäelää, mutta saattaa toisinaan nukahtaa kesken keskustelun. Minulle niin ei ole käynyt vielä kertaakaan, olen kiinnostunut kuulemaan mitä asiakkaalle milloinkin kuuluu!

Aurinkosilta - Jussi

Jussi

sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Hei! Olen Jussi, perheenisä ja maailmanihmettelijä Tampereelta. Olen tehnyt laajalti sosiaalialaa 17 vuoden aikana. Ratkaisujen löytäminen ja yhteiset ”ahaa-elämykset” ovat mielestäni parhaita hetkiä työssäni. Nämä syntyvät aidon kuuntelemisen ja asioiden äärelle yhdessä pysähtymisen kautta.

+358 45 141 8923 (yhteydenotot Whatsappilla)

Aurinkosilta - Katariina

Katariina

sairaanhoitaja

Palvelut

Moikka! Olen Katariina, minua varmasti voisi kuvata, että olen nauravainen ja valoisa tyyppi, aika äänekäskin välillä myös. Työkaverina minulla kulkee monesti mukana juniorikoira-Tipi. Olen tehnyt pitkään töitä hoitajana sekä myös asiantuntijana nuorisopsykiatrialla ja voisi sanoa, että olen jo sellainen "konkarihoitaja". Tykkään työstä ihmisten kanssa ja se on ehdottomasti "mun juttu", yleensä asiat sujuvat varsin loistavasti minun ja asiakkaideni kanssa. Olehan yhteydessä, varmasti saadaan meidän hommat loistavasti etenemään!

katariinaohjaaja@gmail.com
+358 45 181 8672

Aurinkosilta - Noora

Noora

sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Olen huumorintajuinen ja nauravainen tyyppi suurella sydämellä ja kuulevilla korvilla. Ajattelen, että positiivisella elämänasenteella pärjää pitkälle ja itsensä hyväksymisellä sellaisena kuin on, tulee elämästä mielekkäämpää. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä ammatillinen opettaja. Sosiaalialalla olen työskennellyt lastensuojelun laitostyössä sekä avopalveluissa tehden myös aikuissosiaalityötä.

Työotteeltani olen käytännönläheinen ja haluan tehdä asioista yksinkertaisia ja loogisia. Asiakkaiden kanssa on mahtavaa, kun asiakas löytää itsestään ja omasta elämästään voimavaroja. Tavoitteenani on kaikissa asiakaskohtaamisissa vahvistaa ihmisestä itsestään löytyvää hyvää ja haluan tukea keinojen etsimisessä asiakkaan oman elämänhallintaan, jotta elämä voisi olla riittävän hyvää.

omavayla.noorakoivisto@gmail.com
+358 45 171 6700

Aurinkosilta - Satu

Satu

erityisopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Moi, olen Satu Kuusisto, kahden teinin ja yhden vauvan äiti sekä erityisluokanopettaja ja nepsy-valmentaja Tampereen keskustan tuntumasta. Vannoutunut ympärivuotinen työmatkapyöräilijä, innokas harrasteuimari ja hyvässä seurassa pitelemätön jalkapallofani.

Työssäni uskon yhdessä oivaltamiseen sekä toisen ihmisen rauhalliseen ja kunnioittavaan kohtaamiseen.

Aurinkosilta - Tuula

Tuula

yhteisöpedagogi, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Tässäpä ihmettelee maailman menoa elämästä kiinnostunut nepsy-maailman kulkija, taivaanrannan tarkkailija, valmentaja, kouluttaja, konsultti, kynäilijä, piirrospipertäjä ja paljon muuta, valmiina tarttumaan toimeen kuin toimeen.

Visioni on lisätä omalla panoksellani ihmisten hyvinvointia ja itsetuntemusta sekä luoda tasa-arvoisempaa ja suvaitsevampaa maailmaa ja toimintakykyisempiä onnellisia ihmisiä. Siinä onnistuakseni olen kouluttautunut yhteisöpedagogiksi ja ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja pian sen jälkeen myös ydintaitovalmentajaksi. Syventävät opinnot olen kuitenkin suorittanut oman nepsy-perheeni keskellä eläen. Arkeen oli luotava innovatiivisia ratkaisuja saadakseen sen sujumaan. Monenlaisiin yhteiskunnan asettamiin koukeroihin ja palveluviidakkoon oli pakko tutustua.

Koen olevani pieni, mutta merkittävä pala tässä valtavan hienossa maailmankaikkeudessa. Ja teen voitavani, että jokaisella olisi tuo sama tunne, kulki hän sitten kengillä tai paljain jaloin, tassuilla tai siivillä, uiden tai ryömien. Olemme kaikki samanarvoisia.

tuula@tuulantuulia.com
+358 45 801 4241

Merja Isomäki - Aurinkosilta

Merja Isomäki

toimitusjohtaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja. Lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Olen työskennellyt koko työurani sosiaali- ja terveysalalla eri ikäisten ja erilaisten ihmisten parissa. Pisimmän aikani tein töitä lastensuojelussa eri laitoksissa niin perhetyössä kuin jälkihuollossa, minkä jälkeen työskentelin erikoissairaanhoidossa päihdesairaanhoitajana. Olen aina kokenut tärkeäksi olla läsnä erilaisille ja eri taustoista tuleville ihmisille niin työssä kun vapaa-aikana. Kohdatessani ihmisiä alkoi minussa kytemään haave perustaa oma kuntoutusyksikkö. Sattumien kautta aloin yrittäjäksi 2019 tehden Kelan nuorten ammatillista kuntoutusta Nuotti-valmennusta. Tästä työstä nuorten kanssa pidän erityisen paljon, enkä sitä varmaan koskaan tule jättämään. Nuorten kanssa työskennellessä vahvistui ajatukseni ja ryhdyin tuumasta toimeen kohti kuntoutusyksikön perustamista.

Aurinkosilta - Iina

Iina

sosionomi

Palvelut

Moi! Olen Iina, koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Aiempi työkokemukseni painottuu suurelta osin lastensuojelun erityistason sijaishuoltoon sekä peruskoulun vaativaa erityistä tukea tarjoavaan pienryhmäopetukseen. Huomaan hakeutuvani työkentällä aina nuorten pariin ja koenkin sen vahvasti omana juttunani. Parasta työssäni on, kun pystyn kohtaamaan ihmisen kiireettä. Tätä pystyn Aurinkosillassa toteuttamaan, ja sen vuoksi täällä työskentely onkin tuntunut ihanalta!

Vahvuutenani koen kyvyn rakentaa voimauttavia vuorovaikutussuhteita asiakkaiden kanssa, minua saat tulla tapaamaan juuri sellaisena kuin olet ja juuri sen hetkistä fiiliksiä tai ajatuksia peittelemättä. Pyrin siihen, että jokaisella tapaamisella keskityttäisiin asiakkaalle merkityksellisiin asioihin ja käynniltä voisi lähteä hyvällä mielellä.

iina.paananen@aurinkosilta.com
+358 40 585 8832

Aurinkosilta - Hanna

Hanna

sosionomi, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Huomaa hyvä! Uskon, että kaikissa ihmisissä on hyvää ja se pitää huomata. Työssäni autan nuorta näkemään ja vahvistamaan omia vahvuuksiaan. Olen helposti lähestyttävä, joustava ja pyrin siihen, että jokaisessa päivässä olisi huumoria mukana. Työkavereiden mielestä omaan nopean ongelmanratkaisukyvyn sekä hyvät kohtaamistaidot.

Työkokemusta minulla on kertynyt lastensuojelusta, päihde- ja mielenterveyspalveluista, etsivästä nuorisotyöstä sekä nuorten tuetusta asumisesta. Pidän työstäni nuorten aikuisten kanssa, olen viihtynyt tällä kentällä yli 15 vuotta. Työskentelen Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistyksessä NAL Riihimäki ry:ssä ja teen NUOTTI valmennusta Riihimäen lähiseudulla (Riihimäki, Hausjärvi, Loppi sekä Tervakoski).

hanna.hintikka@nalriihimaki.fi
+358 50 464 7174
www.nalriihimaki.fi

Aurinkosilta - Henna

Henna

psykologi

Palvelut

Hei! Olen psykologi, ja tulet tapaamaan minut ainakin kerran Oma väylä -kuntoutuksesi aikana. Olen helposti lähestyttävä ja asiakkaan kohtaaminen on minulle tärkeää jokaisella tapaamisella. Tullessasi tapaamiselle, voit tuoda sinulle tärkeitä aiheita keskusteluun ja kysyä mielessäsi olevia asioita. Tervetuloa!

Aurinkosilta - Susanna

Susanna

sosionomi

Palvelut

Moikka! Mä olen Susanna huumorintajuinen, sinua kuunteleva ja kannustava kognitiivinen lyhytterapeutti. Olen koulutukseltani myös Sosionomi AMK ja parasta aikaa opiskelen Nepsy- valmentajan saloja. Sen lisäksi olen ihan just aloittamassa opinnot psykoterapeutiksi. Nykyisessä työssä kohtaan nuoria aikuisia, joita pyrin auttamaan itsetuntemuksessa ja erilaisten mielenterveyden haasteiden kanssa. Yritän parhaani mukaan kuunnella kohtaamisissa asiakasta herkällä korvalla ja löytää asiakkaan jo olemassa olevia voimavaroja.

+358 50 358 7057
susanna.kuusisto@lyhytterapiakuusisto.fi

Aurinkosilta - Tuula

Tuula

yhteisöpedagogi, neuropsykiatrinen valmentaja

Palvelut

Tässäpä ihmettelee maailman menoa elämästä kiinnostunut nepsy-maailman kulkija, taivaanrannan tarkkailija, valmentaja, kouluttaja, konsultti, kynäilijä, piirrospipertäjä ja paljon muuta, valmiina tarttumaan toimeen kuin toimeen.

Visioni on lisätä omalla panoksellani ihmisten hyvinvointia ja itsetuntemusta sekä luoda tasa-arvoisempaa ja suvaitsevampaa maailmaa ja toimintakykyisempiä onnellisia ihmisiä. Siinä onnistuakseni olen kouluttautunut yhteisöpedagogiksi ja ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja pian sen jälkeen myös ydintaitovalmentajaksi. Syventävät opinnot olen kuitenkin suorittanut oman nepsy-perheeni keskellä eläen. Arkeen oli luotava innovatiivisia ratkaisuja saadakseen sen sujumaan. Monenlaisiin yhteiskunnan asettamiin koukeroihin ja palveluviidakkoon oli pakko tutustua.

Koen olevani pieni, mutta merkittävä pala tässä valtavan hienossa maailmankaikkeudessa. Ja teen voitavani, että jokaisella olisi tuo sama tunne, kulki hän sitten kengillä tai paljain jaloin, tassuilla tai siivillä, uiden tai ryömien. Olemme kaikki samanarvoisia.

tuula@tuulantuulia.com
+358 45 801 4241

Aurinkosilta - Johanna

Johanna

sosionomi, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Palvelut

Moikka!
Mä olen Johanna ja teen Nuotti-valmennuksia Etelä-Pohjanmaalla. Koulutukseltani olen Sosionomi (amk & yamk) ja lähihoitaja. Lisäksi olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Täydennyskoulutuksia olen käynyt mm. koira-avusteinen kasvatus- ja kuntoutustyö, NLP master practitioner ja psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto. Työkokemus koostuu erilaisista sosiaalialan tehtävistä, lastensuojelusta, rikosseuraamusalasta, sekä kehitysvammaisten kuntoutuksesta.

Kaikista tärkeintä mulle työssäni on se, että löydetään just Sun voimavarat ja vahvistetaan niitä yhdessä kohti Sun tavoitteita.

Mikäli haluat saada lisätietoja minusta, niitä löytyy epmov-oy-ab-valmennus.webnode.fi

+358 50 549 1754
epmov.valmennus@gmail.com

Lähetä meille viesti

Jos haluat lisää tietoa palveluistamme tai esimerkiksi antaa meille palautetta, voit tehdä sen alla olevalla lomakkeella. Tarpeen mukaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.
Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteesta.