Neurosonic-hoito

Aurinkosilta logo

Hyvinvointia Neurosonic-teknologialla

Kärsitkö huonosta ja katkonaisesta unesta tai nukahtamisvaikeuksista, koetko olevasti stressaantunut ja kärsiväsi stressin tuomista monista oireista, kärsitkö erilaisista kehon kipu- ja jännitystiloista tai aineenvaihdunnan hidastumisesta johtuvista oireista, treenaatko kovaa ja kaipaat tehokasta palautumista toistuvista suorituksista? Aurinkosilta tarjoaa nyt mahdollisuuden hyödyntää Neurosonic -tuolia näiden tilojen helpottamiseen.

Vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt Neurosonic matalataajuusvärähtely on kliinisesti tutkittua hoitoa, jolla on tutkimusten ohella vakuuttavat asiakaskokemukset. Hoito perustuu matalataajuusvärähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Tämä luo optimaalisen ja tehokkaan vaikutuksen elimistössä lievittäen erilaisia kipu- ja jännitystiloja sekä aktivoiden, tasapainottaen ja rentouttaen kehoa. Hoidon aikana asiakas makaa tuolissa ja kuuntelee rentouttavaa musiikkia kuulokkeista. Hoidolla voidaan tuottaa elimistöä aktivoivia ja rentouttavia sekä mm. fyysisestä suorituksesta palauttavia hoitoja. Kaikki ohjelmat on suunniteltu niin, että ne edistävät samalla unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen ja psyykkiseen palautumiseen. Huomioitavaa on, että vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Säännöllisesti käytettynä saadaan aikaan parhaat tulokset.

Lisätietoa Neurosonic-hyvinvointiteknologiasta voit lukea neurosonic.fi-verkkosivustolta.

Hoidon käyttöalueet

Unihäiriöt, aineenvaihdunnan häiriöt, stressioireet, jännitys- ja kiputilattilat, fyysinen ja psyykkinen palautuminen, päänsäryt, migreeni ja monet muut elimistössä ja toiminnassa arkea rasittavat vaivat.

Hoidon vasta-aiheet

Raskaus, sydämen tahdistin, akuutti tulehdustila tai akuutti välilevyn pullistuma, akuutti veritulppa, akuuttivaiheen syöpä, flunssa ja kuume sekä rokotuspäivä

Rentouttavat ohjelmat

Ohjelmaa käytetään edistämään unen laatua, lihasten rentoutumista, sekä stressin tai päänsäryn lievittämiseen. Ei voi käyttää ennen tarkkaavaisuutta vaativia tehtäviä voimakkaan, rentouttavan vaikutuksen vuoksi.

Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista (ei ole vaaraksi, huomioidaan hoidon jälkeisenä lepona).

10 minuutin ohjelma

Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti.

20 minuutin ohjelma

Ohjelmaa käytetään erityisesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua.

25 minuutin ohjelma

Tätä ohjelmaa käytetään aina hoidon aloittamiseen. Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Tämä ohjelma on sopiva aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Käytetään myös lihasten rentouttamiseen. Erittäin rentouttava.

39 minuutin ohjelma

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovamman jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 min. rentoutusohjelmalla, mutta tämä ohjelma aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

Aktivoivat ohjelmat

Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Ohjelmia voi käyttää myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn. Ohjelmia ei voi käyttää illalla niiden aktivoivan vaikutuksen vuoksi, koska ohjelmat saattavat häiritä unta.

12 minuutin ohjelma

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen. Sopii käytettäväksi aamulla ja päivällä aktivoivan vaikutuksen vuoksi.

24 minuutin ohjelma

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Hoitotaajuus on erittäin korkea, joten tämän käyttöä ei suositella alkuvaiheessa, jos taustalla on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttavat ohjelmat

Näitä ohjelmia käytetään fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat sisältävät rentouttavia sekä semi- stimuloivia jaksoja, jotka edistävät verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Ohjelmia voi käyttää myös erilaisiin kiputiloihin, turvotuksen lievitykseen ja verenkierron edistämiseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen. Ohjelmilla saattaa olla voimakas nestekiertoa lisäävä vaikutus, joten on tärkeää juoda nestettä aina hoidon jälkeen. Erittäin hyviä ohjelmia liikuntasuoritusten jälkeen.

37 minuutin ohjelma

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon. Tämä ohjelma on virkistävämpi kuin 41 min ohjelma.

41 minuutin ohjelma

Tätä ohjelmaa on hyvä käyttää palautumiseen ja unen laadun edistämiseen. Ohjelma rentouttaa lihaksia voimakkaasti ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöihin aktiivisesti liikkuville, lihasjännityksiin, päänsärkyyn sekä kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Neurosonic-hoidon hinnat

Neurosonic-hoito 15 min

10-12 min rentouttava/aktivoiva hoito

  • 1 kerta 15 €
  • 5 kertaa 60 €
  • 10 kertaa 120 €

Neurosonic-hoito 30 min

20-25min rentouttava/aktivoiva hoito

  • 1 kerta 25 €
  • 5 kertaa 100 €
  • 10 kertaa 180 €

Neurosonic-hoito 45min

37-41min rentouttava/palauttava hoito

  • 1 kerta 30 €
  • 5 kertaa 120 €
  • 10 kertaa 240 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Kuntien ja kaupunkien kanssa hinnat sovitaan erikseen.

Maksu

  • Korttimaksu tai lasku

Lisätiedustelut ja ajanvaraukset

Merja Isomäki
WhatsApp-viestillä numeroon 040 967 6798.

Neurosonic-hoidot

Merja Isomäki

Työohjaus järjestetään Aurinkosillan tiloissa osoitteessa Näsilinnankatu 48 D, 3 krs.

Kysy meiltä

Jos haluat lisää tietoa palveluistamme, kysy vapaasti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.
Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteesta.